U bevindt zich hier:Home/Over ons

Over ons

Kuipers – van den Berg bv is in 2007 gestart na een overname van een bestaand bedrijf.  Met een steeds groter groeiend team van vakmensen proberen wij iedereen te voorzien van een hoogwaardig product.  Door de jaren lange ervaring zijn wij vrijwel op alle markten thuis en gaan dan ook niets uit de weg. Ons werkgebied is daardoor ook steeds goter geworden en bestrijkt nu een groot gedeelte van Nederland. De productie van uw opdrachten gebeurt zoveel mogelijk in onze fabriek in Sneek, maar ook eventuele montage kunnen wij in eigen beheer voor u verzorgen.

Alle producten worden gemaakt van RVS of aluminium, dit naar uw wens. Wij proberen zoveel mogelijk alles in eigen beheer uit te voeren maar kunnen ook samen met een partner tot het door u gewenste resultaat komen. Ook het slijpen en polijsten doen wij geheel in eigen fabriek met eigen vakmensen.

Tevens is er de mogelijkheid om uw product gepareld uit te voeren. Ook voor uw uit plaat gesneden onderdelen, al dan niet later nog bewerkt, kunt u bij ons terecht. Inmiddels beschikken wij over een watersnijmachine waardoor wij snel alle onderdelen in eigen beheer kunnen snijden. Kortom, Kuipers – van den berg bv is een bedrijf met vele mogelijkheden.

Meer weten? Neem contact met ons op